Sunday, January 2, 2011

Discharge Pregnant Vs Ovulation

PROFITEROLE TIRAMISU '- BOOK PASSION KITCHEN

Recipe of the legendary Luke Montersino !!!!!!!



Meanwhile, Happy 2011 to you all!

Let the recipe ... to serve this cake I used a set party, that portion of the cups are called DOMINO THREE .



I remind you that the tools used can be found at:

http://www.cinquesensi.biz/

and ornaments is a good start into 2011, I used the candles in pencil DECORA .





Serves 8-10 people:

Chantilly coffee

1 l cream 500 g cream 14 g gelatin Luca
soaked and dried coffee

100 g 10 g instant coffee

Mascarpone Icing: 250 g mascarpone


250 g cream 150 g cream
80 g zucchero a velo

Per finire:
200 g bignè
cacao amaro

Procedimento:

Per la chantilly, Scaldare metà crema pasticcera e unirci la gelatina, il caffè e il caffè liofilizzato, una volta mescolato unire la restante crema.
Montare la panna e incorporarla in due volte.

Per la glassa, mescolare crema e zucchero a velo. Aggiungere il mascarpone e infine la panna liquida.

Farcire i bignè con la chantilly al caffè e congelarli volendo. Glassare i bignè tuffandoli nella glassa, posizionarli nella pirofila e spolverare di cacao amaro.







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